Huvudsidan
Vad är en webbring
Skapa ny webbring
Ringmasters FAQ
Nya frågor och svar
Regler
Om iRing
Kontakta oss
Sitemap

Medlemmar
Inloggning

Sök telefonnummer
WebbringToppen

Vad är en webring?

En webbring är en samling sajter med ett gemensamt tema. Besökarna navigerar i ringen genom att i en navigeringspanel klicka på nästa, föregående, lista alla sajter eller någon av de andra länkarna som kan finnas i ringens manöverpanel.

Om du hela tiden klickar på nästa-länken för att surfa från sajt till sajt så kommer du till slut tillbaka till den sajt du startade från. Det är därför det kallas en ring. Du kan navigera vår testring genom att klicka klicka här.

Det finns även en medlemslista som länkar till alla medlemssajter och där man kan välja enskilda sajter att besöka.

Hos iRing är länkarna i medlemslistan SEO - optimerade, d.v.s. vi anger den riktiga adressen till medlems sajten, i stället för att redirecta via ett skript. Det gör att sökmaskinerna lättare hittar och indexerar medlemssajterna.

iRing är en gratistjänst som fungerar ungefär som ett webhotell för gratis hemsidor med den skillnaden att hos iRing är det webbringar. "Vem som helst" kan hos oss starta en webbring. Den som startat webbringen, Ringmaster, ansvarar för ringen och dess administration på samma sätt som en webmaster för sin hemsida.

Välskötta webbringar brukar dra till sig många besökare intresserade av just det tema eller ämne ringens sajter handlar om. På så sätt kan antalet besökare hos ringens medlemmar öka kraftigt.

© 2000-2016 iRing.nu