Home
   Medlemmar
   Anmäl sajt

   Medlemslista
   i framesHär kan du hitta ytterligare information om Demoringen.
Vill du prova att anmäla en sajt bör du läsa den först.


WebbringToppen

Välkommen till Demoringen!


Detta är iRings demoring

Den består av ett antal testsajter. Inga vanliga hemsidor alltså. Och den här sajten är demoringens hemsida, till vilken medlemslistan, formuläret för ny medlem att anmäla sin hemsida och medlems inloggning till sin administrations sida är länkad från iRing.

Varför vara med i ringen?

En webring är ett utmärkt sätt att få besökare till sin sida. Sajterna i ringen har ett gemensamt tema varför surfaren kan gå runt till sidor som handlar om ett ämne som intresserar denne.

Villkor för medlemskap

Ringmaster bestämmer själv vilka villkor som gäller för medlemskap i ringen, det är trots allt hans/hennes ring.

Ringkoden

Rinkoden kan webmasters hämta genom att logga in på sin Sajt Admin där koden finns, anpassad för just den hemsidan. Klar att kopiera och klistra in.

Ibland kan koden ändå behöva anpassas av medlemmen. T.ex. om Ringmaster bestämt att grafik i panelen inte får länkas från ringmasters sajt, utan skall sparas ned till medlemmens sajt.

Navigering i ringen

Sker med navigeringspanelen. Den skall finnas på alla medlemmars hemsida. Ringmaster kan anpassa navigeringspanelen allt efter tycke och smak. Demoringens panel är systemets standardpanel med logo inlagd och bakgrundsfärgen ändrad. Som du kan se i Ringmasters FAQ finns det många fler navigeringsmöjligheter.

Nästa

Slump

Lista

Exempel på en anpassad manöverpanel.
Ringens hemsida
är medlem i
iRings Demoring
och sidan ägs av
Ringmästaren

En iRing webbring.

Föreg 5 | Skip Föreg | Föreg | Slump | Lista | Nästa | Skip Nästa | Nästa 5